Opleidingen

Leer zelf je eigen website of nieuwsbrief maken.

WordPress

WordPress is een gebruiksvriendelijk CMS waarmee je snel een professionele website kan maken. Door het enorme aanbod van thema’s en plugins kan je WordPress eindeloos uitbreiden. Een cursus waarin we direct aan de slag gaan. Met de vele tips en tricks uit de praktijk leer je in minder dan 20 uur hoe je een degelijke en makkelijk te onderhouden website maakt.

Deze cursus is ideaal voor beginners, maar ook de meer gevorderde gebruiker komt zeker aan zijn trekken.

Mailchimp

Verstuur je als bedrijf of organisatie wel eens digitale nieuwsbrieven?
Dan wil je ongetwijfeld dat de vormgeving en interactiviteit efficiënt en vooral professioneel is. In deze opleiding leer je niet alleen werken met Mailchimp, maar krijg je ook heel wat richtlijnen over inhoud en vormgeving van nieuwsbrieven.

Sinds december 2020 zijn we ook officieel gecertificeerd in Mailchimp. Hiervoor hebben we bij MailChimp een examen afgelegd.

In juni 2021 behaalden we ook het certificaat voor automatisaties met Mailchimp.

1-op-1 Coaching

Ik bied ook individueel advies en coaching op maat, waarbij we ons richten op de praktische aspecten van zowel WordPress als Mailchimp. Stap voor stap begeleid ik je door de processen, zodat je niet alleen leert, maar ook direct resultaten ziet. Samen maken we van jouw digitale projecten een succesverhaal.

Zet vandaag nog de eerste stap

Wil je ook je eigen website bouwen? Of ontwerp je graag je eigen nieuwsbrief? Ik kan je zeker verderhelpen.

Scroll naar boven